0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Andre van Duin & Erica Terpstra voor Kika

Spoedbericht: Andre van Duin en Erica Terpstra
zullen Woensdag 21 mei het programma:
"Samen tegen Kinderkanker"
presenteren op Nederland 1 om 21.20


De TROS zendt op woensdag 21 mei de show Samen tegen kinderkanker uit. Tijdens deze bijzondere avond worden donateurs geworven voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Antoinette Hertsenberg neemt de presentatie op zich samen met Erica Terpstra en André van Duin's alter ego Meneer Wijdbeens.

Tijdens de show zijn verrassende acts te zien van jonge talentjes, die spetterende optredens verzorgen met topartiesten als Edsilia Rombley, Ernst Daniël Smid, Xander de Buisonjé, Timor Steffens, Slagerij van Kampen en Syb van der Ploeg. Speciaal voor deze avond hebben ze samen een bijzonder zang- of dansoptreden ingestudeerd. Daarnaast is er een speciale rol weggelegd voor onder andere Anita Witzier, Yvon Jaspers, Irene Moors, Nick & Simon, Edwin Evers en Bas Muijs.

Het doel van het programma is zoveel mogelijk donateurs voor KiKa te werven. Met meer geld voor onderzoek is het mogelijk de genezingskans van kinderen met kanker te vergroten. Op dit moment geneest 75% van de kinderen met kanker. Dat is goed, maar niet goed genoeg. Het is de droom van KiKa dat er in de toekomst geen kinderen meer sterven aan kanker. Om dit te realiseren, is veel kostbaar onderzoek nodig. Door donateur te worden steunt u de strijd tegen kinderkanker.

In het programma zijn indringende portretten te zien van kinderen met kanker. Het zijn vaak hoopvolle verhalen van kinderen die op weg zijn naar genezing. Maar er zijn ook verhalen van kinderen voor wie helaas geen behandeling meer mogelijk is. Aan de hand van deze verhalen wordt zichtbaar hoe urgent onderzoek naar kinderkanker is. Hoe meer onderzoek gefinancierd kan worden, hoe groter de kans dat meer kinderen met kanker in de toekomst kunnen genezen.

 

Steun deze actie ook..en kijk straks naar de uitzending !Over ons

Lach Mee Met André Webshop
Postbus 316
8600 AH Sneek
Nederland

Website: http://www.lachmeemetandre.com
Mail: info@lachmeemetandre.com
 

Social Media

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop