0
Winkelwagen
€ 0,00
André van Duin - Voor Altijd (7
André van Duin - Voor Altijd (7" Vinyl Single)
Een ode aan zijn echtgenoot en hun leven samen, de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding Voor Altijd van André van Duin is een liefdevolle ode aan zijn overleden echtgenoot Martin en hun leven sam

Standaard levertijd

2 werkdagen

€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een ode aan zijn echtgenoot en hun leven samen, de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding Voor Altijd van André van Duin is een liefdevolle ode aan zijn overleden echtgenoot Martin en hun leven samen. Het melancholieke loflied werd geschreven door niemand minder dan Danny Vera en André van Duin bewerkte de tekst tot een persoonlijk verhaal over liefde, gemis en afscheid.

Vera dacht bij het schrijven van het lied direct aan ‘s lands grootste artiest André van Duin als vertolker: “Ik schreef het en wist meteen dat André het moest uitvoeren.” En zo geschiedde.

Voor Altijd is opgenomen door Frans Hagenaars in SSE Noord, samen met Danny Vera en Reyer Zwart die het arrangeerde. De tekst werd door André bewerkt tot een persoonlijk verhaal over liefde, gemis en afscheid. De melancholieke melodie bleef.

1. DUIN, ANDRE VAN - VOOR ALTIJD
2. DUIN, ANDRE VAN - VOOR ALTIJD (INSTRUMENTAAL)

Over ons

Lach Mee Met André Webshop
Postbus 316
8600 AH Sneek
Nederland

Website: http://www.lachmeemetandre.com
Mail: info@lachmeemetandre.com
 

Social Media

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop