0
Winkelwagen
€ 0,00
Andre van Duin Zingt Sonneveld
Andre van Duin Zingt Sonneveld

Nieuw uit op cd: ‘Van Duin Zingt Sonneveld’, het nieuwe album van Andre van Duin, via Universal Music. Zoals de titel al doet vermoeden bevat het album louter liedjes die ooit do

Standaard levertijd

2 werkdagen

€ 24,99
€ 19,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nieuw uit op cd: ‘Van Duin Zingt Sonneveld’, het nieuwe album van Andre van Duin, via Universal Music. Zoals de titel al doet vermoeden bevat het album louter liedjes die ooit door Wim Sonneveld zijn opgenomen. Hierbij heeft Andre gekozen voor de ‘mooie luisterliedjes’ uit het repertoire van Sonneveld. Andre zegt zelf over dit repertoire van Sonneveld: “Wim Sonneveld kan ik niet verbeteren, daarom heb ik er een eigen draai aan gegeven door een beetje up en swing aan de liedjes toe te voegen. Een feest van herkenning natuurlijk en heerlijk om te mogen doen.”

Het album bevat 15 liedjes, waaronder een duet met Claudia de Breij. Ook is het Amsterdamse Zwanenkoor op 2 nummers te horen. De productie van het album was is handen van Jochem Fluitsma en Eric van Tijn.
Andre van Duin is al 50 actief als artiest. Zijn eerste single verscheen 1966 via het Philips label. Generaties groeiden met hem op, wat hem tot één van de bekendste en meest herkenbare Nederlanders van de afgelopen 50 jaar maakt. Momenteel is hij onder meer te zien als presentator van het tv-programma ‘Heel Holland Bakt’ en in de musical The Sunshine Boys.

1. Zo Heerlijk Rustig
2. Aan De Amsterdamse Grachten
3. Vodden/Huis, Tuin en Keuken Liedje (duet met Claudia de Breij)
4. Ik Voel Dat Ik Haar Mis
5. Het Dorp
6. Onze Kat
7. Een Cent/Poen (medley)
8. Mooi Amsterdam
9. Annemarie
10. Margootje
11. Burgermeester Beekmanlaan
12. Dat Wij Verschillen Van Elkaar
13. Zou De Zon Nog Wel Schijnen Zonder Jou?
14. Carolien
15. Wat Moet Ik Doen Zonder Jou?

Over ons

Lach Mee Met André Webshop
Postbus 316
8600 AH Sneek
Nederland

Website: http://www.lachmeemetandre.com
Mail: info@lachmeemetandre.com
 

Social Media

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop