0
Winkelwagen
€ 0,00
Druk ook even op de knop 'Vind ik leuk' hieronder en we houden je via Facebook op de hoogte over het laatste 'Andre van Duin' nieuws !


André van Duin zet huis te koop !
Lees meer... KLIK HIER
André van Duin bij Paul de Leeuw
te gast (27 April 2013)
-KLIK HIER-
André van Duin presenteert
Het Koningslied
(Willempie / Oranje Boven)
André van Duin en producer Eric van Tijn hebben maandagavond een uniek Koningslied gemaakt wat eigenlijk een nieuwe versie van "Willempie" is, gecombineerd met "Oranje Boven".
André van Duin: 'Het wordt tijd dat we weer eens gaan lachen om al het gedoe rond het Koningslied. En dat wil ik op deze manier stimuleren'.
Eric van Tijn: 'Hier is het dan, het enige echte Koningslied!'.

KLIK OP DE YOUTUBE FILM OM TE BEKIJKEN EN TE BELUISTEREN

André van Duin en Yes-R hebben in samenwerking met Eric van Tijn een speciaal campagnelied gemaakt voor de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Andrés alter ego Jan Wijdbeens en de rapper vertolken samen het nummer Elke dag, elke nacht.

Een bijzondere samenwerking voor Nederlands meest geliefde komiek en de populaire rapper. Samen weten zij hun muzikale kwaliteiten te combineren om zo vooral jongeren op de been te brengen om tijdens de Week een bezoek aan een zorg- of welzijnsorganisatie te brengen. Hoogtepunt van de week is de landelijke open dag op 16 maart, wanneer de meest uiteenlopende zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren openen voor het grote publiek.

 

‘Elke Dag, Elke Nacht’
Het speciale campagnenummer ‘Elke Dag, Elke Nacht’ gaat over de goedheid die medewerkers in de zorg en welzijn hebben om dag en nacht klaar te staan voor het welzijn van andere mensen. Daarnaast geeft het een beeld van de impact van de zorg- en welzijnssector en is het een flinke schouderklop voor alle medewerkers in zorg en welzijn. Om dit goed aan het Nederlandse publiek over te brengen, worden in het lied allerlei facetten van de zorg aan het licht gebracht. Daarnaast sluit de muzikale combinatie van zang en rap perfect op elkaar aan.
 

BEKIJK & LUISTER HIERONDER NAAR HET NUMMER !DOWNLOAD HIER DE MP3

(Klik op uw rechtermuisknop en kies: Doel opslaan als)


Inzet van twee muzikale toppers
André van Duin heeft al een halve eeuw een onverminderd effect op de lachspieren van het Nederlandse publiek, van jong tot oud.. Nu zet André van Duin zich in voor de Week van Zorg en Welzijn. Niet bepaald een sector waar men direct denkt aan humor en lol. Toch weet hij dit samen met Yes-R prima te combineren. André’s alter ego meneer Wijdbeens zal in het lied vooral wat extra aandacht vragen voor de ouderen en voor de mensen die in een verpleeg- of verzorgingshuis werken. ‘Ik vind het een waanzinnig goed doel. Het is belangrijk dat mensen zich zo kunnen gaan realiseren wat er allemaal door de medewerkers in de Nederlandse zorg gedaan wordt. Door het initiatief van deze Nationale Week kan er ook voor gezorgd worden dat mensen te weten komen wat zorg en welzijn nou eigenlijk inhoudt en daarom heb ik hier graag mijn medewerking aan verleend.’
 

De ambitieuze Yes-R rapt al enige jaren in de top van de Nederlandse hiphopscene. Hij laat in zijn liedjes regelmatig zijn maatschappelijke betrokkenheid zien. Zijn steun aan de Week van Zorg en Welzijn sluit daar dan ook goed bij aan. ‘Zorg is heel belangrijk en zal ook altijd belangrijk blijven. Voor ons allemaal. Daarom mag er wel wat meer positieve aandacht aan zorg en welzijn besteed worden. Mensen moeten zich veel bewuster worden van het ontzettend goede werk dat er wordt verricht. Bovendien mogen de mensen die in deze sector werken ook wel eens in het zonnetje gezet worden. Dat kan allemaal tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Daar draag ik graag aan bij!’.

Zijn muzikale inbreng in dit campagnenummer zal vooral gericht zijn op de jongere doelgroep, om zo positieve beeldvorming te creëren rondom het imago van de zorg- en welzijnsector. Dit kan sterk van invloed zijn in de beroepskeuze van jongeren. Zelf gaat Yes-R samen met de winnaar van een speciale Facebook-actie een bezoek brengen aan de open dag.
 

Het bijzondere duo heeft het lied opgenomen om vooral jongeren te motiveren om tijdens de week een bezoek te brengen aan een zorg- of welzijnsorganisatie. André vond de samenwerking meteen een goed idee, zo vertelt hij aan Medicalfacts.
 
Waanzinnig goed doel
'Ik vind het een waanzinnig goed doel. Het is belangrijk dat mensen zich zo kunnen gaan realiseren wat er allemaal door de medewerkers in de Nederlandse zorg gedaan wordt.' Ook de rapper Yes-R was meteen enthousiast.
 
'Mensen moeten zich veel bewuster worden van het ontzettend goede werk dat er wordt verricht. Bovendien mogen de mensen die in deze sector werken ook wel eens in het zonnetje gezet worden. Daar draag ik graag aan bij!'

Hoe de single precies klinkt, is nog niet bekend: het nummer gaat gaat op maandagochtend in première bij Edwin Evers op Radio 538, om 07.45 uur.Over ons

Lach Mee Met André Webshop
Postbus 316
8600 AH Sneek
Nederland

Website: http://www.lachmeemetandre.com
Mail: info@lachmeemetandre.com
 

Social Media

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop