0
Winkelwagen
€ 0,00
Te Land Ter Zee En In De Lucht (Andre van Duin) (DVD)
Te Land Ter Zee En In De Lucht (Andre van Duin) (DVD)

Andre van Duin heeft ooit een aantal legendarische afleveringen van Te Land, Ter Zee en in de Lucht gepresenteerd. Op deze DVD een uniek stukje Vlieg er eens uit uit 1978, waarin hij op zijn overbeken

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 19,95
€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Te Land, Ter Zee en in de Lucht is het langstlopende amusementsprogramma van de Nederlandse televisie. Uitleg over dit programma is eigenlijk overbodig. Deelnemers moeten in zelfgebouwde voertuigen zo snel mogelijk een bepaald parcours afleggen. De meeste onderdelen spelen zich af boven het water, dus zonder een nat pak de overkant halen, is bijna onmogelijk.
Beroemde spellen zijn o.a.: Fiets 'm dr in, Tobbedansen, Snel naar de bel, Gein op 't Plein en Hoog en Droog. Er worden verschillende plaatsen in Nederland aangedaan waar deelnemers mee kunnen doen aan dit spectaculaire programma dat zich, hoe kan het ook anders, afspeelt op land, ter zee en in de lucht. Op deze DVD een compilatie met alle hoogtepunten van 2007.

Extra: Andre van Duin heeft ooit een aantal legendarische afleveringen van Te Land, Ter Zee en in de Lucht gepresenteerd. Op deze DVD een uniek stukje Vlieg er eens uit uit 1978, waarin hij op zijn overbekende komische wijze de aankondigingen en de verslaggeving doet.

Taalkeuze: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0

Over ons

Lach Mee Met André Webshop
Postbus 316
8600 AH Sneek
Nederland

Website: http://www.lachmeemetandre.com
Mail: info@lachmeemetandre.com
 

Social Media

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop